Inici

Castell de Subirats

  

Logo_link_web

 

(juliol 2016) Amics, compartim amb molta il·lusió una important novetat!

La Montse i l’Ignasi (i la Laia, el Jaume i l’Andreu) ja portem 4 mesos gestionant el Castell de Subirats!!!

Hi estem duent una triple tasca:

    –  l’acollida parroquial i espiritual a la feligresia de la parròquia i als visitants  (exemples:  Activitat infantsActivitat matrimonisSi et fas preguntesCafè YouCatActivitat de temporada, Pentecosta, Proposta de jornada per a grups). No us perdeu les Vetllades “Les religions amb els 5 sentits” que comencem al gener.

    –  l’atenció turística (visites turístiques, vespres d’estiu, berenars, concert de corals, camins per passejar). Espai de refrigeri a la Terrassa Nord del Castell. Les postes de sol són un espectacle incomparable.

    –  serveis a grups, empreses, associacions i altres entitats. Trobades empresarials i lloguer de sales i espais.  A la Terrassa Nord les celebracions al vespre són una delícia. Per a les celebracions de sagraments, veieu els nostres serveis complementaris.

El lloc és preciós, té unes vistes espectaculars de Montserrat i de tot el Penedès. Hi ha nombrosos camins per gaudir del paisatge. Aquí us poso una proposta d’una jornada d’un dia al Castell de Subirats i els seus voltants; us podeu quedar a dinar. Sigueu-hi benvinguts!!!

Estem tot just començant. Amics, us vull demanar que doneu un cop d’ull a la llista de coses que necessitem. És possible que puguis ajudar d’alguna manera en aquest projecte. Estàs convidat a prendre un aperitiu amb productes de la terra. I si vols venir a passar uns dies, tenim 6 cel·les, molt austeres però amb unes vistes increïbles. 

Galeria de fotos:

 Ermita  Claustre  façana   

Mapa

 

  

 

Google Maps

Tour 360º

* Les activitats exposades són exemples. Per confirmar la disponibilitat, sisplau truqueu la Montse: 654 767 349 / montseroset@gmail.com