. Per qui ho fem .

Per a qui treballa 5Talents?

1En primer lloc 5Talents treballa per a Déu. Amb tota humilitat es posa al servei del Senyor. No només amb convenciment i bona voluntat sino amb proves tangibles de que la Providència ens mostra el camí i ens obre les portes i finestres que ens calen a cada moment. Li agraïm al Senyor la seva infinita bondat, posant el nostre granet de sorra en la construcció del seu regne.

2Els nostres clients són les diòcesis i les congregacions que siguin propietàries d’espais infrautilitzats i no se’n vulguin pas desprendre sinó que precisin una gestió eficaç alhora que pastoral.

3I en tercer lloc, els fidels, que són els usuaris finals dels nostres serveis. Seran els grups de joves que venen a celebrar la Pasqua, serà el col·lectiu de mares solteres de la casa d’acollida, serà l’equip de matrimonis que es troben per fer recessos, serà el menjador social-viable que s’autofinancia, serà potser un agosarat centre de nova evangelització… serà allò que el bisbat o la direcció provincial vulguin.

Trobades cristianes, santuaris, monestirs, convents amb renovada vida

 

Els 2 valors principals sota els quals treballa 5Talents són l’eficàcia i la justícia. Actuarem sempre amb completa rectitud i amb total voluntat d’ajustar-nos als valors cristians de caritat i amor.

Pel que fa a la gestió d’empresa, a 5Talents entenem que el centre de l’empresa són les persones. Si bé el benefici econòmic és necessari, està subeditat a donar benestar a les persones que hi treballen i a la societat. Senzillament es tracta d’incorporar la doctrina social de l’Església a la gestió d’empresa