El Papa Francesc reflexiona sobre la paràbola dels Talents

A 5Talents estem exhultants! El Sant Pare ha parlat de nosaltres!

En la seva audiència setmanal del 24 abril 2013, el Papa ha animat a tots els cristians a fer rendir els nostres talents, perquè cada dia, diu, aquesta paràbola s’introdueix a les nostres vides.

“… Estem en temps d’acció, temps en què hem de fer fructificar els dons de Déu, no per nosaltres mateixos sinó per Ell, per l’Església, pels altres. És el temps en què hem de buscar fer créixer el bé en el mon, i particularment en aquest temps de crisi, avui. És important no tancar-nos en nosaltres mateixos enterrant els propis talents, les pròpies riqueses espirituals, intel·lectuals, materials, tot allò que el Senyor ens ha donat.”

Notícia a Ràdio Estel (minut 20)

 

“Benvolguts germans i germanes,

Vull reflexionar sobre tres textos de l’Evangeli que ajuden a entrar en el misteri d’una de les veritats que es professen al Credo: que Jesús “vindrà de nou amb Glòria per jutjar vius i morts”. A la paràbola dels talents, es recorda que Déu ha concedit uns dons, que s’han d’emplear i multiplicar, ja que quan torni ens preguntarà com els hem utilitzat. Benvolguts joves, heu pensat en els talents que Déu us ha donat? Heu pensat com posar-los al servei dels altres? No enterreu els vostres talents! La vida no es té per guardar-la per a un mateix, es té per entregar-la. Hem d’estar preparats per a la trobada amb Crist, que significa saber veure els signes de la seva presència, tenir viva la fe amb la pregària i els sagraments. Hem de ser vigilants per a no dormir-nos, no volem ser cristians adormits, volem ser vigilants, per a no oblidar-nos de Déu.”

Text original de la web del Vaticà

 

 

TORNAR ENRERE